Atletico Madrid: Hernández potenciálnou náhradou za Falcaa?

NETKY.SK • 22 Október 2012, 21:58 • 2 min
Atletico Madrid: Hernández  potenciálnou náhradou za Falcaa?

Atletico Madrid Hernández potenciálnou náhradou za Falcaa? Futbal MADRID - Atlético Madrid uvažuje, že mladý útočník Manchestru United, Javier Hernández, by mohol byť ten pravý, kto nahradí Radamela Falcaa, ktorý pravdepodobne v januári opustí svoj klub.

slovakia

left justify in out

imgMADRID - Atlético Madrid uvažuje, že mladý útočník Manchestru United, Javier Hernández, by mohol byť ten pravý, kto nahradí Radamela Falcaa, ktorý pravdepodobne v januári opustí svoj klub.

26-ročný Falcao sa stal najžiadanejším útočníkom v Európe a kluby ako Chelsea, Paríž Saint-Germain a Manchester City stoja v rade, aby mohli zaplatiť 55 miliónov eur za jeho vykúpenie z pod zmluvy, ktorú má s madridským klubom.

Kolumbijčan už skôr vyjadril svoju túžbu opustiť hlavné mesto Španielska a Atlético dúfa, že sa im podarí priviesť Mexičana Hernándeza ako jeho náhradu.
24-ročný Chicharito prišiel do Anglicka v roku 2010 za 7 miliónov libier, avšak pomaly sa z neho stal iba náhradník, ktorý väčšinu času zohrieva iba lavičku. Konkurencia v Man Utd je obrovská, keď v útoku hrajú také mená ako Wayne Rooney, Danny Welbeck alebo letná posila Robin van Persie.

Hernández vo svojej premiérovej sezóne rozvlnil sieť až 20 krát, ale v tej aktuálnej nastúpil iba v jedinom zápase Premier League a celkovo v siedmych zápasoch strelil iba jeden gól. O Mexičana má záujem aj talianska Fiorentina, ale sú ochotní zaplatiť len 8 miliónov libier.

Falcao v tejto sezóne strelil už 12 gólov v ôsmich zápasoch, čo je veľmi úctyhodná bilancia, keď tým posledným rozhodol o nedeľnom víťazstve svojho klubu na ihrisku Realu Sociedad.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona