Atletico je už údajne blízko k uzatvoreniu spolupráce s Torresom

NETKY.SK • 27 December 2014, 16:40 • 2 min
Atletico je už údajne blízko k uzatvoreniu spolupráce s Torresom

MADRID - Španielsky futbalový klub Atletico Madrid je blízko k uzatvoreniu dohody o návrate útočníka Fernanda Torresa.

slovakia

left justify in out

Ako informuje agentúra Reuters, v sobotu to potvrdil asistent trénera German Burgos. 
      

Tridsaťročný Španiel hral za Atletico v rokoch 2001 až 2007, pričom v 214 zápasoch strelil 82 gólov. Z Madridu odišiel do Liverpoolu a v roku 2011 do londýnskej Chelsea. V lete zamieril na hosťovanie do AC Miláno, no teraz by sa mohol opäť vrátiť do svojho materského klubu na hosťovanie. "Dohoda s Torresom je takmer skompletizovaná a čakáme na posledné doladenie. Bude veľmi dôležitý pre druhú časť sezóny," povedal Burgos pre španielske médiá. 
      

V rámci dohody by sa mal do Milána presunúť na hosťovanie krídelník Alessio Cerci. Samotný hráč však zatiaľ nič nepotvrdil. "Som hráčom Atletica a rovnako ako klub, aj ja rozmýšľam len nad tými najlepšími rozhodnutiami, ktoré by boli prospešné pre obe strany. Myslím, že tak to má byť a tak je to správne."
      

Torres je majstrom sveta z roku 2010 a dvojnásobným majstrom Európy z rokov 2008 a 2012, s "The Blues" vyhral Ligu majstrov aj Európsku ligu UEFA. V tejto sezóne odohral za AC v Serii A len 10 zápasov a strelil jeden gól.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies