Atlét Tomáš Čelko uspel v Bischofshofene ako tretí

NETKY.SK • 28 August 2017, 16:38 • 2 min
Atlét Tomáš Čelko uspel v Bischofshofene ako tretí

BISCHOFSHOFEN - Slovák Tomáš Čelko dosiahol ďalší úspech na medzinárodnej scéne v behu do vrchu. V rakúskom Bischofshofene sa predstavil na pretekoch prestížneho seriálu Red Bull 400.

slovakia

left justify in out

V konkurencii 1500 účastníkov, ktorí museli zdolať 400 m vzdialenosť s prevýšením približne 135 m na skokanskom mostíku, ktorý býva dejiskom podujatia Turné štyroch mostíkov, obsadil 3. priečku.

"Postup z kvalifikácie bol bezproblémový a obhajoba minuloročného víťazstva vyzerala reálne. Na štart finále sa postavilo najlepších 60 pretekárov. Žiaľ, vo finále sa mi bežalo veľmi zle a nedokázal som nadviazať na môj lanský čas. Zvíťazil Anton Palcer z Nemecka výkonom 3:09 a 9 sekúnd zaostal Rakúšan Hannes Meissel. Našťastie, ustrážil som si aspoň 3. miesto, keď som mal v cieli čas 3:22. Za bronzovú medailu som veľmi vďačný, boli to skutočne náročné preteky," uviedol pre agentúru SITA Čelko, ktorý má pred sebou zaujímavé podujatie - trojicu pretekov počas jedného víkendu vo Viedni, Brne a Bratislave (8. - 10. 9.).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies