Atlanta Falcons dostali pokutu za reprodukovaný hluk na štadióne

NETKY.SK • 31 Marec 2015, 13:26 • 2 min
Atlanta Falcons dostali pokutu za reprodukovaný hluk na štadióne

ATLANTA - Klub amerického futbalu Atlanta Falcons dostal od NFL pokutu vo výške 350-tisíc dolárov za umelo vytváraný hluk na štadióne. Počas zápasov púšťali na štadióne Georgia Dome do reproduktorov dopredu natočený krik publika. Klub dostal pokutu a zároveň príde aj o výber v piatom kole draftu 2016.

slovakia

left justify in out

Falcons využívali zvukové záznamy hluku v rokoch 2013 a 2014, aby súperi horšie počuli inštrukcie o herných signáloch. Táto prax je v NFL zakázaná. Porušenie predpisov má na svedomí bývalý marketingový riaditeľ klubu Roddy White, ktorý dostal do budúcnosti osemzápasový dištanc. Prezident Falcons Rich McKay síce nebol do incidentu zainteresovaný, ale do 30. júna mu pozastavili predsednícku funkciu v exekutíve NFL.

 

V NFL potrestali pokutou 250-tisíc dolárov aj klub Cleveland Browns a jeho generálny manažér Ray Farmer má zastavenú činnosť na štyri stretnutia za poslanie textovej správy trénerom počas minuloročného zápasu. Podľa ligových pravidiel sa nesmú používať elektronické zariadenia počas stretnutia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies