Atentát z Nice má 85 obetí: Zomrel profesor, ktorý pri útoku stratil ženu a syna

NETKY.SK • 5 August 2016, 07:12 • 2 min
Atentát z Nice má 85 obetí: Zomrel profesor, ktorý pri útoku stratil ženu a syna

BRUSEL - Teroristický útok v Nice, ktorý sa odohral 14. júla, má už 85 obetí. Vo štvrtok večer svojim zraneniam podľahol 56-ročný francúzsky profesor psychológie. Jeho úmrtie podľa belgickej tlačovej agentúry Belga potvrdila Pasteurova nemocnica v Nice.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Podľa informácií francúzskeho týždenníka Le Messager poslednou známou obeťou útoku za pomoci ťažkotonážneho kamiónu na Promenade des Anglais je 56-ročný Pierre Hattermann, ktorý sa nachádzal na jednotke intenzívnej starostlivosti Pasteurovej nemocnice v Nice a patril medzi 434 zranených, ktorých za sebou zanechal atentátnik z Nice.

 

Hattermann bol pôvodom z mesta Passy v Hornom Savojsku, bol profesorom psychológie v meste Sallanches, v rovnakom regióne.

 

Atentát z Nice tragicky poznačil jeho rodinu, lebo pri útoku zahynula jeho manželka a jeden z jeho synov, pričom 14-ročná dcéra zostáva hospitalizovaná v nemocnici v Nice, ale je mimo nebezpečenstva ohrozenia života.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona