AT Dunaj kupuje stroj na spracovanie mlieka za 766 tisíc eur

NETKY.SK • 16 Jún 2016, 12:41 • 2 min
AT Dunaj kupuje stroj na spracovanie mlieka za 766 tisíc eur

BRATISLAVA - Agropotravinárska spoločnosť AT Dunaj, spol. s. r. o., so sídlom v Rožňave, zazmluvnila obstaranie zariadenia na spracovanie surového kravského mlieka.

slovakia

left justify in out

Zariadenie má dodať banskobystrická firma Energio - Pts, spol. s r. o. v celkovej sume 765 900 eur. Ako ďalej spoločnosť informovala vo vestníku verejného obstarávania, zákazka by mala byť financovaná z európskych fondov, konkrétne z Programu rozvoja vidieka SR na roky 2014 až 2020.


Zariadenie je určené na spracovanie surového kravského mlieka, jeho úpravu, výrobu mliečnych výrobkov a ich balenie vrátane hygienických a laboratórnych zariadení. Ponuku do súťaže predložili štyri malé a stredné podniky. Pri výbere víťaza bola použitá elektronická aukcia. O víťazovi rozhodla najnižšia cena.


Pôvodná predpokladaná hodnota zákazky bola 856 647 eur bez dane z pridanej hodnoty. Obstarávateľ uzavrel s víťazom tendra zmluvu na začiatku júna, pričom oznámenie o súťaži agrofirma zverejnila začiatkom februára tohto roku.


Rožňavský podnik AT Dunaj sa venuje potravinárskej a poľnohospodárskej výrobe, výrobe priemyselných hnojív a výrobe mliečnych výrobkov. Do obchodného registra bola spoločnosť zapísaná v roku 1996. Základné imanie firmy je jeden a pol milióna eur.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies