Aston Villa zvíťazila, pre Sherwooda je to viac ako jackpot

NETKY.SK • 4 Marec 2015, 08:42 • 2 min
Aston Villa zvíťazila, pre Sherwooda je to viac ako jackpot

BIRMINGHAM - Anglický futbalový klub Aston Villa zvíťazil v utorňajšom stretnutí 28. kola najvyššej anglickej súťaže Premier League nad West Bromwichom Albion 2:1.

slovakia

left justify in out

Birminghamský klub bodoval v lige naplno prvýkrát od 7. decembra minulého roka, keď na domácom trávniku zdolal Leicester City rovnako 2:1. Skóre stretnutia vo Villa Parku otvoril Gabriel Agbonlahor, po zmene strán v 66. min vyrovnal na 1:1 hosťujúci talent Saido Berahino, ale v nadstavenom čase druhého polčasu rozhodol o troch bodoch pre zverencov trénera Tima Sherwooda Belgičan Christian Benteke.


Aston Villa ukončila proti susedom z neďalekého mesta sedemzápasovú sériu prehier v rámci Premier League a v tabuľke jej patrí so ziskom 25 bodov 17. priečka. Mužstvo Aston Villy je najslabšie, pokiaľ ide o streleckú produktivitu, v doterajších 28 stretnutiach zaznamenalo len 15 gólov. West Bromwich je aktuálne v tabuľke o štyri priečky vyššie.


"Je to ten najlepší pocit na svete. Toto víťazstvo si veľmi cením, znamená pre mňa viac ako jackpot v lotérii o 54 miliónov libier," žartoval po stretnutí domáci kouč Sherwood, ktorý zasadol na lavičku mužstva koncom februára. "Diktovali sme tempo hry, vytvorili sme si viacero šancí a spoľahlivo sme sa presúvali v hĺbke poľa. Zlepšujeme sa každým zápasom. Dnešný prvý polčas bol zatiaľ najlepší pod mojím vedením," citoval slová spokojného Sherwooda portál goal.com.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona