Aston Villa zrušila anketu o gól mesiaca, nedala žiadny

NETKY.SK • 5 November 2014, 16:47 • 2 min
Aston Villa zrušila anketu o gól mesiaca, nedala žiadny

BIRMINGHAM - Vedenie anglického prvoligového futbalového klubu Aston Villa zrušilo anketu o najkrajší gól mesiaca október.

slovakia

left justify in out

Hráči tímu z Birminghamu totiž v najvyššej súťaži počas desiateho mesiaca roka ani raz neskórovali a prehrali všetky tri duely - s Manchestrom City 0:2, Evertonom 0:3 a Queens Park Rangers 0:2. 

 

Aston Villa neskórovala ani v posledných dvoch septembrových zápasoch s Arsenalom a Chelsea (oba 0:3) a z gólu sa netešili jej fanúšikovia 547 minút, kým sa v nedeľu 2. novembra v zápase proti Tottenhamu vo Villa Parku nepresadil Andreas Weimann.

 

Pred ním dala Aston Villa gól naposledy do siete Liverpoolu pri výhre 1:0 v zápase, ktorý sa hral 13. septembra. Vtedy bolo mužstvo na druhom mieste v tabuľke, momentálne mu patrí až 16. priečka. Informácie zverejnil web The Independent.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies