Aston Villa prepustila trénera Di Mattea

NETKY.SK • 3 Október 2016, 11:04 • 2 min
Aston Villa prepustila trénera Di Mattea

BIRMINGHAM - Roberto Di Matteo už nie je trénerom futbalistov Aston Villy, anglického druholigového klubu so slávnou minulosťou.

slovakia

left justify in out

Birminghamská organizácia o tom informovala vo vyhlásení prostredníctvom svojho webu. Aston Villa v zápase sobotňajšieho 11. kola The Championship prehrala 0:2 na ihrisku Preston North End a v 24-člennom pelotóne jej patrí 19. priečka s 10 bodmi a bilanciou 1 víťazstvo, 7 remíz, 3 prehry. "Klub sa rozhodol konať po sérii neúspešných výsledkov, ktoré znamenajú pre mužstvo 19. miesto v súťaži. Počas hľadania nového kouča tím dočasne prevezme Steve Clarke," uvádza sa na webe Aston Villy, ktorá vlani zostúpila z Premier League so 17 bodmi ako jednoznačne najslabšie mužstvo súťaže, predposledný Norwich City vybojoval dvojnásobný počet bodov (34). Di Matteo bol vo funkcii od júna, celkovo len 124 dní, pripomenul portál goal.com.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies