Asterix, Obelix a Ibrahimovič! Už čoskoro sa môžeme tešiť na filmový debut tohto švédskeho futbalistu

NETKY.SK • 8 Apríl 2021, 16:54 • 2 min
Asterix, Obelix a Ibrahimovič! Už čoskoro sa môžeme tešiť na filmový debut tohto švédskeho futbalistu

Začínajúca sa herecká kariéra Zlatana Ibrahimoviča je čoraz aktuálnejšie témou dňa. Ibra o nej už sám informoval.

slovakia

left justify in out

Čoskoro 40-ročný švédsky futbalista v službách AC Miláno zavesil na svoje profily na sociálnych sieťach obrázok s nápisom "Antivírus" a to by malo byť meno jeho postavy v novej verzii filmu "Asterix a Obelix: Hodvábna cesta." Informovali o tom viaceré zdroje vrátane ESPN.

 

 

Objavil sa už na festivale 

Film francúzskeho režiséra Guillauma Caneta by sa mal dostať na verejnosť v roku 2022 a chystaný herecký debut Ibrahimoviča v ňom prekvapil aj odborníkov na jeho futbalovú kariéru. A to aj napriek tomu, že nedávno začiatkom marca sa nestarnúci skvelý útočník predstavil na hudobnom festivale v Sanreme.

 

 

Spolu so svojím srbským kamarátom Sinišom Mihajlovičom, trénerom tímu FC Bologna, si tam zaspievali duet. Prezentovali kedysi populárnu taliansku skladbu "Vagabondo", hit skupiny Nomadi z roku 1972. Rovnako bol Ibrahimovič na festivale súčasťou komediálnych skečov s komikom Rosariom Fiorellom a známym televíznym moderátorom Amadeom.

 

 

Súčasná forma 
Ibrahimovič v tejto sezóne napriek zdravotným problémom a prekonaniu ochorenia COVID-19 nastrieľal vo všetkých súťažiach už 17 gólov a v tabuľke najlepších kanonierov Serie A mu patrí s 15 zásahmi delená štvrtá priečka. Milánske AC je aj jeho zásluhou na druhom mieste tabuľky s mankom 9 bodov na mestského rivala Inter.

IBRAkadabra je vo svete futbalu známy svojimi srandičkami v šatni aj na ihrisku. Mnohí mu to však zazlievali. Napríklad v Barcelone strávil len jednu sezónu po tom, ako si znepriatelil takmer celé mužstvo. Je to hráč, ktorý si obliekol obidva dresy milánskych veľkoklubov, to si dovolí tiež len málokto. Pre svoj temperament je aj ťažko prehliadnuteľný. 
 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona