Astana podpísala Booma, Sáncheza aj dvoch Talianov

NETKY.SK • 1 August 2014, 18:03 • 2 min
Astana podpísala Booma, Sáncheza aj dvoch Talianov

ASTANA - Štyri nové mená ohlásil kazašský cyklistický tím Astana pre nadchádzajúcu sezónu, aby posilnil svoje ambície na pretekoch Grand Tour ako aj jarných klasických pretekoch v Európe.

slovakia

left justify in out

Ide o Holanďana Larsa Booma (doteraz Belkin), Španiela Luisa Leona Sáncheza Caja Rural Professional) a Talianov Diega Rosu (Androni Giocattoli) a Davida Malacarneho (Europcar). Lídrami Astany v prvých dvoch tohtoročných pretekoch Grand Tour boli víťaz Tour de France Vincenzo Nibali a tretí muž Giro d´Italia Fabio Aru. Informuje o tom server cyclingnews.com.

 

"Boom je skvelý univerzál pre klasiky, ale aj tímový hráč do pretekov Grand Tour. Tento rok vyhral obávanú 5. etapu Tour de France v náročných podmienkach v daždi s viacerými sekciami kociek. Malacarne a Rosa sú silní talianski jazdci, ktorí môžu pomôcť Aruovi v etapových pretekoch," uviedol v tímovom stanovisku generálny manažér Alexander Vinokurov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies