Asking Alexandria zahrajú v Prahe

NETKY.SK • 15 Apríl 2016, 08:21 • 2 min
Asking Alexandria zahrajú v Prahe

PRAHA - Anglická metalcoreová skupina Asking Alexandria navštívi v rámci svetového turné k novému albumu The Black (2016) aj Českú republiku.

slovakia

left justify in out

Päťčlenná formácia z Yorku zahrá 23. augusta v pražskom Lucerna Music Bare. O deň neskôr sa Asking Alexandria predstavia na festivale Strand v maďarskom Siófoku. Spomínané turné odštartujú už tento piatok v Sydney, pričom z Austrálie sa presunú postupne do Indonézie, Hongkongu, na Taiwan, do USA a Peru. Európska časť turné sa začne 15. augusta v anglickom Southamptone.


Kapela Asking Alexandria vznikla v roku 2008 a v súčasnosti pôsobí v zložení Ben Bruce (gitara, spev, klávesy), James Cassells (bicie), Cameron Liddell (gitara), Sam Bettley (basgitara) a Denis Stoff (spev), pričom posledný menovaný vlani nahradil pôvodného speváka Dannyho Worsnopa. Skupina debutovala v roku 2009 albumom Stand Up And Scream, po ktorom nasledovali štúdiovky Reckless & Relentless (2011), From Death To Destiny (2013) a spomínaná The Black. Okrem toho majú na konte jednu živú nahrávku, dve EP a jeden remixový album.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona