Asistentom Karhana v Trnave bude Ivan Vrabec

NETKY.SK • 27 Máj 2016, 12:33 • 2 min
Asistentom Karhana v Trnave bude Ivan Vrabec

TRNAVA - Po tom, ako vedenie FC Spartak Trnava oznámilo predĺženie spolupráce s futbalovým trénerom Miroslavom Karhanom, pristúpilo k doplneniu realizačného tímu. Novou posilou lavičky účastníka Fortuna ligy sa od 1. júna stane skúsený kouč Ivan Vrabec, ktorý podpísal kontrakt na dva roky.

slovakia

left justify in out

Päťdesiattriročný rodák zo Šale na jar viedol druholigovú Dunajskú Lužnú. Jeho takmer tri úspešné roky sú však späté s Martinom Ševelom a AS Trenčín. Najväčším úspechom trénerskej dvojice bol zisk vlaňajšieho double - majstrovského titulu a Slovenského pohára. Podobnú spoluprácu chce Vrabec utvoriť aj s Karhanom.

 

"Je pre mňa obrovská česť pôsobiť v klube s takou tradíciou a históriou. Taktiež je to veľká výzva. Teším sa, že voľba padla práve na mňa. Spolupracovať s Miroslavom Karhanom, legendou slovenského futbalu, bude skvelé," uviedol Vrabec. Už po podpise zmluvy má v hlave víťazné predstavy. "Trnava už potrebuje úspech. Budem tou osobou, ktorá urobí všetko, aby sa ten úspech dosiahol," dodal.

 

Trnava obsadila v nedávno skončenej sezóne FL 2015/16 štvrté miesto a zabezpečila si účasť v kvalifikačnej fáze Európskej ligy UEFA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies