Asistent trénera Branislav Benko v Podbrezovej končí

NETKY.SK • 6 Jún 2016, 08:10 • 2 min
Asistent trénera Branislav Benko v Podbrezovej končí

PODBREZOVÁ - V slovenskom futbalovom klube ŽP Šport Podbrezová prišlo k zmene v realizačnom tíme. Vedenie 8. klubu uplynulej sezóny Fortuna ligy 2015/2016 sa rozhodlo nepredĺžiť končiacu zmluvu s asistentom trénera a trénerom brankárov Branislavom Benkom. Ten sa po dlhoročnom sedemročnom pôsobení lúči s Horehroním. Informuje o tom oficiálna internetová stránka klubu.

slovakia

left justify in out

Rodák z Poproče si počas aktívnej hráčskej kariéry obliekal dresy VSŽ Košice, 1. FC Košice, Prievidze a Rimavskej Soboty, kde chytal až do štyridsiatky. Trénerské začiatky začal písať Benko v LAFC Lučenec, ako tréner brankárov pôsobil v Podbrezovej od júla 2009, účinkoval aj pri mládežníckych výberoch slovenskej reprezentácie do 18 a 19 rokov. Po odvolaní hlavného trénera Jaroslava Kentoša vo februári 2015 ho vedenie ŽP Šport menovalo za dočasného hlavného kormidelníka A-mužstva.

 

"Branislavovi Benkovi ďakujeme za spoluprácu, výnimočné okamihy spojené s naším postupom do najvyššej slovenskej futbalovej súťaže. Prajeme mu ešte veľa športových i osobných úspechov v jeho ďalšej trénerskej kariére," uvádza podbrezovský klubový web.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies