Asistent GM Ottawy Lee, obvinený z obťažovania, odstúpil z funkcie

NETKY.SK • 22 August 2018, 11:10 • 2 min
Asistent GM Ottawy Lee, obvinený z obťažovania, odstúpil z funkcie

Ottawa 22 - Päťdesiatšesťročný Randy Lee, ktorý čelí obvineniu z obťažovania, odstúpil z postu asistenta generálneho manažéra v klube NHL Ottawa Senators. Vedenie kanadského hokejového klubu oznámilo jeho rezignáciu v utorok a dodalo, že hľadá za neho náhradu.

slovakia

left justify in out

 

Lee mal 30. mája počas testov talentovaných mladíkov v Buffale počastovať vulgárnymi nadávkami a následne chytiť za rameno 19-ročného šoféra hotelového shuttle busu. Na súde 6. júla obvinenie z obťažovania odmietol. Generálny manažér "senátorov" Pierre Dorion ešte v júni oznámil, že klub dočasne suspendoval Leeho, ktorý tak nemohol vykonávať svoju činnosť v Ottawe a ani vo farmárskom tíme v Belleville.

"Musím myslieť na svoje povinnosti v hokejovom klube. Potrebujú asistenta generálneho manažéra, ktorý sa môže plne sústrediť na nadchádzajúcu sezónu. Ja toho nie som schopný, pokiaľ sa tento prípad neuzavrie," citovala Leeho agentúra AP. Ten pracoval v štruktúrach Senators dlhých 23 rokov, z toho uplynulých päť sezón ako asistent GM. Obvinený funkcionár sa mal pôvodne postaviť pred súd v Buffale v stredu, ten ale odročili na 13. septembra.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
rybar

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona