Asistencie Handzuša a Meszároša, Budaj nechytal

NETKY.SK • 22 Február 2012, 08:04 • 2 min
Asistencie Handzuša a Meszároša, Budaj nechytal

Asistencie Handzuša a Meszároša, Budaj nechytal - Hokej V 11-zápasovom programe zámorskej NHL v noci na stredu sa bodovo presadili dvaja slovenskí hokejisti. točník Michal Handzuš pri prehre jeho San Jose na ľade Columbusu 3 6 zaznamenal jednu asistenciu

slovakia

left justify in out

img

V 11-zápasovom programe zámorskej NHL v noci na stredu sa bodovo presadili dvaja slovenskí hokejisti. Útočník Michal Handzuš pri prehre jeho San Jose na ľade Columbusu 3:6 zaznamenal jednu asistenciu a rovnakým spôsobom rozšíril svoje štatistiky obranca Andrej Meszároš, ktorého Philadelphia triumfovala vo Winnipegu 5:4 po predĺžení.
      V zápase medzi Buffalom a New Yorkom Islanders na seba narazili krajania Andrej Sekera a Milan Jurčina, pričom z ľadu schádzal spokojnejší zadák "šablí" Sekera po víťazstve 2:1. Chicago s krídelníkom Mariánom Hossom natiahlo víťaznú šnúru na štyri zápasy, keď si v domácom prostredí poradilo s Detroitom 2:1. Bodovo naprázdno vyšiel aj ostrostrelec New Yorku Rangers Marián Gáborík, keď jeho tím prehral s Pittsburghom 0:2. Výsledkovo sa nedarilo ani Anaheimu s obrancom Ľubomírom Višňovským, "káčeri" nestačili na Tampu Bay (2:3).
      V bránke Montrealu nedostal príležitosť slovenský gólman Peter Budaj, pričom jednotka Habs Carey Price inkasoval tri góly a zaznamenal domácu prehru s Dallasom 0:3.

      výsledky:
      Buffalo - NY Islanders 2:1, Columbus - San Jose 6:3 /za hostí Handzuš 0+1/, Pittsburgh - NY Rangers 2:0, Toronto - New Jersey 3:4 pp, Montreal - Dallas 0:3, Tampa Bay - Anaheim 3:2, Nashville - Vancouver 3:1, Chicago - Detroit 2:1, Winnipeg - Philadelphia 4:5 pp /za hostí Meszároš 0+1/, Calgary - Edmonton 1:6, Phoenix - Los Angeles 5:4 pp a sn .

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies