Ashley Tisdale sa opäť venuje hudbe

NETKY.SK • 27 December 2013, 15:53 • 2 min
Ashley Tisdale sa opäť venuje hudbe

USA - Dvadsaťosemročná speváčka pripravuje pre fanúšikov tanečný pop, no zatiaľ nevie, či vydá celý album alebo iba single.

slovakia

left justify in out

Americká speváčka a herečka Ashley Tisdale sa znova začala venovať hudbe. O piesňach, ktoré napísala, rozprávala pre televíznu stanicu MTV. "Stále sa snažím zistiť, ktorým smerom sa chcem uberať. Je to zrejme stále pop, ale venovali sme sa skôr jeho tanečnej verzii," prezradila 28-ročná speváčka. "Môj ostatný album (Guilty Pleasure z roku 2009, pozn. SITA) bol pop-rockový, teraz to je však oveľa viac tanečné. Je to ťažký pop," vysvetlila. Tisdale sa však s vydávaním novej hudby neponáhľa. "Ešte ani neviem, či vydám iba single, alebo spravím album. Zatiaľ je to iba o práci v štúdiu, ktorú mám tak rada," dodala.

Ashley Tisdale sa predstavila v množstve seriálov, no do povedomia verejnosti sa dostala predovšetkým vďaka televízii Disney Channel a sérii filmov High School Musical (2006, 2007, 2008), kde si zahrala zápornú postavu Sharpay Evans, či seriálu Sladký život Zacka a Codyho (2005 - 2008). Ďalšiu dôležitú úlohu dostala v seriáli Hellcats: Superkočky v akcii (2010) a objavila sa i vo filmoch Donnie Darko (2001) či Príšerky v podkroví (2009). Svoj hlas prepožičiava Candace v animovanom seriáli Phineas a Ferb (2007). Debutovú štúdiovku Headstrong vydala v roku 2007 a podarilo sa jej s ňou umiestniť na piatom mieste amerického albumového rebríčka Billboard 200. 

Informácie pochádzajú z webstránky www.aceshowbiz.com a archívu agentúry SITA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies