Ashley Roberts zverejnila videoklip k piesni Woman Up

NETKY.SK • 14 Júl 2014, 14:22 • 2 min
Ashley Roberts zverejnila videoklip k piesni Woman Up

USA - Americká speváčka Ashley Roberts zverejnila videoklip k piesni Woman Up. Niekdajšia členka už nefungujúcej skupiny The Pussycat Dolls v novinke tancuje v spoločnosti ďalších tanečníc, či v sprievode kapely.

slovakia

left justify in out

V klipe sa ukázala aj jej bývalá kolegyňa z The Pussycat Dolls Kimberly Wyatt. O choreografiu sa postaral Sisco Gomez, s ktorým už spolupracovali napríklad Kylie Minogue, Madonna, Geri Halliwell či Sugababes.

 

"Chceli sme, aby bol klip taký, aká je aj pieseň - jasná, zábavná a plná energie. O choreografiu sa postaral skvelý Sisco Gomez. Ako tanečnica sa chcem v ďalšom videu určite zlepšiť. Bola som šťastná, že som mohla spolupracovať so skvelou tanečnou skupinou. Na parkete sme sa poriadne zapotili. Dni sú vždy dlhé, ale keď máte výborný tím, môžete si odpočinúť, užiť si to a zabaviť sa," povedala na margo novinky 32-ročná Roberts. Skladba Woman Up je druhým singlom z očakávaného albumu Butterfly Effect, ktorý by mal vyjsť 1. septembra. Z debutovej sólovej nahrávky speváčka už predstavila prvý singel Clockwork, ku ktorému ponúkla aj videoklip. 

 

Ashley Allyn Roberts sa narodila 14. septembra 1981 v Londýne. So spomínanou formáciou The Pussycat Dolls vydala albumy PCD (2005) a Doll Domination (2008), pričom obidve nahrávky sa dostali do top 5 amerického rebríčka Billboard 200. Medzi ich známe skladby patria napríklad Don't Cha (feat. Busta Rhymes), Stickwitu, Beep (feat. Will.i.am), Buttons (feat. Snoop Dogg), When I Grow Up či I Hate This Part. Roberts v roku 2012 vydala sólový singel Yesterday. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona