Ashley Olsen randí s režisérom Bennettom Millerom

NETKY.SK • 14 Február 2014, 10:25 • 2 min
Ashley Olsen randí s režisérom Bennettom Millerom

LOS ANGELES - Americká herečka a módna návrhárka Ashley Olsen randí s americkým režisérom Bennettom Millerom. Pre magazín Us Weekly to potvrdilo viacero nemenovaných zdrojov.

slovakia

left justify in out

"Predstavili ich a začali spolu randiť," uviedol jeden z nich. Návrhárka sa pritom len nedávno rozišla s výkonným riaditeľom módnej značky okuliarov Oliver Peoples Davidom Schultem, s ktorým tvorila pár od septembra minulého roka. "Bol skvelý a milý, no nevyšlo to," povedal vtedy o Schultem nemenovaný zdroj.

Dvadsaťsedemročná herečka a o dvadsať rokov starší režisér sa spolu už viackrát objavili na verejnosti. V januári ich napríklad videli na večeri v Hollywoode a 7. februára sa spolu zúčastnili na pohrebe zosnulého oscarového herca Philipa Seymoura Hoffmana, ktorý bol Millerov blízky priateľ. Pracovali spolu napríklad na filme Capote (2005), za ktorý Hoffmanovi udelili Oscara. 
Olsen sa v ostatných rokoch snaží o pokojný život mimo titulkov bulvárnych médií. V rokoch 2008 až 2011 bola vo vzťahu s hercom Justinom Barthom. Chvíľu ju spájali aj s módnym návrhárom Gregom Chaitom či reštaurátorom Scottom Sartianom. 

Ashley Olsen a jej dvojča Mary-Kate odštartovali kariéru už ako batoľatá - zahrali si Michelle v seriáli Plný dom (1987 - 1995). Po skončení nakrúcania účinkovali v mnohých filmoch stavaných na sestrách - dvojčatách. Okrem iného to boli snímky Na to treba dvoch (1995), Olsen Twins: Otecko z billboardu (1998), Olsen Twins: Prázdniny v Paríži (1999), Olsen Twins: Gólová výmena (1999), Olsen Twins: Sestry v akcii (2000), Olsen Twins: Vtedy v Ríme (2002), Olsen Twins: Výzva (2003) a ďalšie. V roku 1998 vznikol seriál Dve z jedného cesta o slobodnom otcovi, ktorý vychováva dve dospievajúce, povahovo celkom odlišné dcéry. V roku 2001 naň nadviazal seriál Tak málo času. Dvojičky sú po celý život pod drobnohľadom médií, ich štýl obliekania je buď chválený alebo ostro kritizovaný. Organizácia Ľudia pre etické zaobchádzanie so zvieratami (People for the Ethical Treatment of Animals - PETA) ich viac ráz verejne odsúdila za nosenie zvieracej kože. Napriek tomu sú ako módne návrhárky úspešné a ich kolekcie sa predávajú po celom svete. Mary-Kate tvorí už dva roky pár so 44-ročným Olivierom Sarkozym. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona