Ashley Judd sa predstaví v nových častiach Mestečka Twin Peaks

NETKY.SK • 15 Február 2016, 15:52 • 2 min
Ashley Judd sa predstaví v nových častiach Mestečka Twin Peaks

BRATISLAVA - Americká herečka Ashley Judd sa predstaví v nových častiach seriálu Mestečko Twin Peaks (1990 - 1991).

slovakia

left justify in out

Informoval o tom filmový portál Deadline. Zatiaľ však nie je známe, akú postavu 47-ročná rodáčka z Granada Hills v Kalifornii stvárni. Podľa informácií portálu by sa do seriálu mal vrátiť aj 90-ročný herec Warren Frost, otec výkonného producenta a spolutvorcu Marka Frosta, ktorý si v pôvodnej sérii zahral doktora Willa Haywarda.


V projekte sa predstaví aj Kyle MacLachlan, ktorý si zopakuje úlohu Dalea Coopera, či samotný režisér Lynch, ktorý by si mal opätovne zahrať šéfa pobočky FBI Gordona Colea. Z pôvodného obsadenia sa do seriálu vracajú aj Sheryl Lee, Dana Ashbrook, Sherilyn Fenn, Catherine E. Coulson, Mädchen Amick, Michael Horse alebo Miguel Ferrer. Okrem toho by sa v nových epizódach mali predstaviť aj Naomi Watts, Amanda Seyfried, Robert Knepper, Jennifer Jason Leigh, Laura Dern, Balthazar Getty, David Patrick Kelly či Richard Beymer.


Novinku pripravuje režisér David Lynch, ktorý sa spolu s Markom Frostom postaral o scenár všetkých 18 plánovaných častí. Dvojica pritom spolupracovala aj na tvorbe pôvodného seriálu, ktorý v roku 1991 získal tri Zlaté glóbusy či Peabody Award. O zámere nakrútiť nové epizódy obľúbeného seriálu informoval Lynch vlani v októbri. Neskôr síce oznámil, že od projektu odchádza pre nedostatok financií, no napokon v máji prácu na nových častiach potvrdil. Verejnosti ich chcú predstaviť na budúci rok.


Ashley Judd je americká televízna a filmová herečka a politická aktivistka. Známa je z filmov Priepasť (1996), Zberateľ bozkov (1997), Vražedná náklonnosť (1999), Choď za svojím srdcom (2000), Animálna príťažlivosť (2001), Pád Bieleho domu (2013), Divergencia (2014), Rezistencia (2015) či seriálu Bez syna neodídem (2012).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona