Ashley Cole nepomôže Anglicku, zranil si rebrá

NETKY.SK • 8 Október 2013, 10:22 • 2 min
Ashley Cole nepomôže Anglicku, zranil si rebrá

LONDÝN - Víkendové slová trénera futbalistov Chelsea Josého Mourinha sa potvrdili a obranca Ashley Cole bude chýbať Anglicku v nadchádzajúcich zápasoch kvalifikácie o postup na majstrovstvá sveta 2014 do Brazílie proti Čiernej Hore a Poľsku. Pre zranenie rebier nahradil Colea v nominácii obranca Arsenalu Kieran Gibbs. V pondelok to potvrdila anglická FA.

slovakia

left justify in out

Cole nedohral nedeľňajší ligový duel proti Norwich City. Tridsaťdvaročný ľavý obranca sa podrobuje domácej liečbe a starajú sa oňho kluboví lekári. Cole bol v základnej jedenástke Anglicka v septembrových zápasoch s Ukrajinou a Moldavskom. Angličania potrebujú vyhrať nad Čiernou Horou v piatok vo Wembley a potom o štyri dni neskôr v Poľsku, aby si zabezpečili priamy postup na svetový šampionát. Momentálne sú na čele H-skupiny s jednobodovým náskokom pred Ukrajinou a Čiernou Horou.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona