Ashley Cole je v plánoch Mourinha aj po tejto sezóne

NETKY.SK • 10 December 2013, 17:01 • 2 min
Ashley Cole je v plánoch Mourinha aj po tejto sezóne

LONDÝN - Ashley Cole síce momentálne nemá miesto v základnej zostave anglického prvoligového futbalového klubu FC Chelsea, ale portugalský kouč Londýnčanov José Mourinho ráta s týmto krajným obrancom vo svojich dlhodobých plánoch.

slovakia

left justify in out

"Niekedy hráč nenastupuje na každý zápas, ba dokonca nie je prvou voľbou na svojom poste, hoci predtým to tak bolo. Ešte to však nemusí znamenať, že si nezaslúži predĺženie platnosti kontraktu. Myslím si, že s Ashleym je to v poriadku a zajtra vari potvrdí tieto moje slová. Je prirodzené, že v ďalšom štádiu sezóny bude jeho minutáž narastať. Navždy zostane kvalitným hráčom. Neviem však, či si stopercentne vydobyje nazad svoju niekdajšiu pozíciu. Považujem napriek tomu za samozrejmé, že dostane novú zmluvu. Pre nás je totiž cenným členom kádra," skonštatoval Mourinho pred stredajším domácim zápasom "The Blues" proti rumunskej Steaue Bukurešť (20.45 h SEČ) v Lige majstrov. Chelsea už má istotu postupu z E-skupiny do jarného osemfinále najprestížnejšej kontinentálnej pohárovej súťaže.

Tridsaťdvaročný Ashley Cole naposledy figuroval v základe Chelsea 2. novembra (následne vo všetkých siedmich prípadoch bol aj zostal na striedačke), odvtedy dostáva prednosť o osem rokov mladší Španiel César Azpilicueta. Cole prišiel na Stamford Bridge v roku 2006 od mestského rivala Arsenalu. Na Stamford Bridge má zmluvu do konca tejto sezóny.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies