Ashanti a Ja Rule zverejnili skladbu Helpless

NETKY.SK • 25 November 2016, 09:16 • 2 min
Ashanti a Ja Rule zverejnili skladbu Helpless

BRATISLAVA - Americká speváčka Ashanti a rapper Ja Rule zverejnili skladbu Helpless. Ide o coververziu piesne z broadwayského muzikálu Hamilton, ktorá bude súčasťou očakávanej nahrávky The Hamilton Mixtape.

slovakia

left justify in out

Novinka sa dostane na trh 2. decembra a bude obsahovať celkovo 23 skladieb, na ktorých spolupracovali aj The Roots, Busta Rhymes, Nas, Usher, Sia, Miguel, Queen Latifah, Regina Spektor, Kelly Clarkson, Alicia Keys, Jimmy Fallon, Wiz Khalifa, John Legend, Chance the Rapper alebo samotný tvorca muzikálu Lin-Manuel Miranda.

 

 

Tridsaťšesťročná Ashanti, ktorá má na konte albumy Ashanti (2002), Chapter II (2003), Ashanti's Christmas (2003), Concrete Rose (2004), The Declaration (2008) a BraveHeart (2014), spolupracovala s Ja Rulom aj v minulosti. Dvojica spolu nahrala single Always on Time, Mesmerize alebo Happy. Štyridsaťročný Ja Rule vydal doteraz sedem štúdioviek, z ktorých pochádzajú single ako napríklad Livin' It Up, New York, Put It on Me alebo Between Me and You. Obaja sa venujú aj herectvu.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies