ASAP Rocky zverejnil klip ku skladbe Angels

NETKY.SK • 3 November 2013, 15:36 • 2 min
ASAP Rocky zverejnil klip ku skladbe Angels

BRATISLAVA - Pieseň je súčasťou jeho štúdiového debutu Long. Live. ASAP., ktorý vydal ešte v januári.

slovakia

left justify in out

Americký rapper ASAP Rocky zverejnil videoklip ku skladbe s názvom Angels. Tá sa nachádza na jeho štúdiovom debute Long. Live. ASAP., ktorý sa dostal do predaja už v januári. V samotnom videu jazdí 25-ročný rapper so svojou partiou na bicykloch po New Yorku, pričom im tváre zahaľujú biele masky.

ASAP Rocky, vlastným menom Rakim Mayers, stál v roku 2007 pri zrode kolektívu ASAP Mob, ktorý tvoria rapperi, producenti a režiséri videoklipov. O štyri roky neskôr zaujal mixtapeom Live. Love. ASAP a aj jeho zásluhou sa dostal medzi 15 nominovaných v ankete budúcich hviezd BBC Sound of 2012. So spomínanou debutovou štúdiovkou sa mu podarilo dobyť americký albumový rebríček Billboard 200. Nahrávka obsahuje dvanásť skladieb vrátane singlov Goldie a Fuckin' Problems a hosťujú na nej napríklad Skrillex, Drake, 2 Chainz, Santigold či Kendrick Lamar. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona