ASAP Rocky čelí žalobe za poškodenie nehnuteľnosti

NETKY.SK • 13 September 2016, 11:59 • 2 min
ASAP Rocky čelí žalobe za poškodenie nehnuteľnosti

BRATISLAVA - Americký rapper ASAP Rocky čelí žalobe za poškodenie bytu, ktorý si prenajímal v New Yorku. Podľa majiteľa nehnuteľnosti, 27-ročný interpret zanechal byt po tom, ako z neho v auguste odišiel, špinavý a výrazne poškodený.

slovakia

left justify in out

Ako uviedol v žalobe, rapper mu pred tým, ako sa doň nasťahoval, oznámil, že v byte plánuje vykonať niekoľko úprav. Sľúbil však, že ich pred vysťahovaním vráti do pôvodného stavu, no podľa vlastníka nehnuteľnosti tak nespravil.


Rodák z newyorského Manhattanu údajne zmenil šatník na nahrávacie štúdio, v jednej z izieb odstránil luster a bezpečnostnú kameru, poškodil jednu z kúpeľní a po celom byte zanechal ryhy a škvrny. Majiteľ bytu preto od neho žiada plnú úhradu spôsobenej škody a odškodné 100-tisíc dolárov (v prepočte približne 89-tisíc eur).


ASAP Rocky, vlastným menom Rakim Mayers, stál v roku 2007 pri zrode kolektívu ASAP Mob. V roku 2011 zaujal mixtapeom Live. Love. ASAP a aj jeho zásluhou sa dostal medzi 15 nominovaných v ankete budúcich hviezd BBC Sound of 2012. S debutovou štúdiovkou Long. Live. ASAP (2013), ktorá obsahuje úspešný singel Fuckin' Problems (feat. Drake, 2 Chainz & Kendrick Lamar), dobyl americký rebríček Billboard 200. Rovnaký úspech zaznamenal aj so zatiaľ posledným albumom At. Long. Last. ASAP, ktorý vyšiel vlani.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona