AS Trenčín - 1. FC Tatran Prešov 4:0 v 10. kole

NETKY.SK • 26 September 2011, 18:05 • 2 min
AS Trenčín - 1. FC Tatran Prešov 4:0 v 10. kole

AS Trenčín - 1. FC Tatran Prešov 4:0 v 10. kole

slovakia

left justify in out

img

AS Trenčín - 1. FC Tatran Prešov 4:0 v 10. kole 
      AS Trenčín - 1. FC Tatran Prešov 4:0 (4:0)
      Góly: 4. Godál, 16. Štefánik, 23. Peltier, 42. Peltier. Rozhodoval: Trutz, ŽK: Mazan - Petráš, Kolbas, Bernardo, 1812 divákov.
      Zostavy a striedania:
      AS Trenčín: Volešák - Godál, Kleščík, Ševela (61. Čügley), Holúbek - Báez - Peltier (82. Hlohovský), Štefánik (74. Horváth), Salinas, Mazan - Depetris
      1. FC Tatran Prešov: Diviš – Petráš, Piter-Bučko, Čep, Krob - Kolbas, Lipták (36. Krajník), Macko, De Oliveira (79. Guba), Katona - Zeher (46. Bernardo)

      Rozdiel medzi súpermi v tomto stretnutí bol od úvodného hvizdu jednoznačný v prospech Trenčína. Domáci neponechali nič na náhodu a už v prvom polčase prakticky rozhodli o svojom plnom bodovom zisku. Už po štyroch minútach otvoril skóre Godál. Potom síce Peltier len opečiatkoval brvno, ale po štvrťhodine hry nádhernou ďalekonosnou strelou zvýšil Štefánik. V 23. minúte Peltier gólovo tečoval priamy kop a ten istý hráč pred polčasovou prestávkou upravil náskok Trenčína už na štvorgólový. Ani po zmene strán sa obraz hry nezmenil, východniari toho smerom do predu príliš veľa nevyprodukovali. Gólostroj domácich sa síce zastavil, ale hráči Trenčína sa stále snažili o útočnú aktivitu. V 86. minúte hosťujúci Macko trafil do brvna, ale to už nič nezmenilo na jasnom víťazstve domácich.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies