AS Trenčín zvíťazil

NETKY.SK • 27 Október 2013, 19:20 • 2 min
AS Trenčín zvíťazil

TRENČÍN - Prehra hostí o dva góly je však vzhľadom na priebeh stretnutia vcelku milosrdná.

slovakia

left justify in out

Hostia sa v úvodných minútach prezentovali aktívnou hrou, postupne sa však Trenčín dostal do svojho herného tempa a vypracoval si tlak, spod ktorého sa Senica v prvom polčase vymaňovalia len s problémami. Z náporu vyťazili Trenčania dvojgólove vedenie. Po Williamovom dôraze pred bránou v 22. minúte a Hajradinovičovej presnej strele do šibenice o trinásť minút neskôr viedli domáci futbalisti 2:0. Svoj náskok mohli Trenčania aj zveľadiť, keď v 30. minúte Mazáň a v 44. minúte William opečiatkovali žrde Šullovej brány.

Trenčania kontrolovali priebeh zápasu, nepúšťali protivníka do vážnejšieho ohrozenia brány a sami ponúkali fanúšikom jednu krajšiu akciu za druhou. V  62. minúte sa za dva fauly, ktoré boli ocenené žltými kartami, nechal vylúčiť senický kapitán Kóňa a výrazne tak oslabil svoj tím behom jednej minúty. Tým sa nádej Seničanov na možný zvrat zminimalizovala. Domáci si užívali zápas, v ktorom boli lepší a zaslúžene nakoniec zvíťazili. Prehra hostí o dva góly je však vzhľadom na priebeh stretnutia vcelku milosrdná.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies