AS Trenčín zdolal v príprave v Žiline úradujúceho majstra

NETKY.SK • 21 Jún 2017, 15:56 • 2 min
AS Trenčín zdolal v príprave v Žiline úradujúceho majstra

ŽILINA - Futbalisti AS Trenčín po utorňajšej remíze na ihrisku v rakúskom Laa and der Thaya s izraelským Maccabi Tel Aviv (1:1) zvíťazili v stredajšom ďalšom prípravnom stretnutí v Žiline nad domácim úradujúcim majstrom "tenisovo" 6:3 (4:2). Pod Dubňom v dueli bohatom na góly viedli hostia 2:0 a hoci sa hráčom MŠK podarilo tri razy znížiť nepriaznivý stav na rozdiel jedného presného zásahu, napokon futbalisti AS pod vedením trénera Martina Ševelu zvíťazili až o tri góly.

slovakia

left justify in out

"Vedeli sme, prečo hľadáme konfrontáciu s Trenčínom, naplno sa to potvrdilo v samotnom zápase. Napriek konečnému výsledku to splnilo účel. Pozitívom bol gól Yusufa Otubanja po dlhom čase, takmer všetci hráči mohli na vlastnej koži zažiť, že medzi druhou a najvyššou súťažou je podstatný rozdiel. Hralo sa vo vysokej intenzite, rýchlom tempe. Aj keď sa to skončilo z nášho pohľadu negatívne, pre hráčov je to pozitívna skúsenosť. Lepšie raz zažiť ako desaťkrát počuť a mudrovať. Najväčším negatívom bola určite kompaktnosť defenzívnej línie. Vedeli sme, že to môže byť roztrhané. Museli sme hrať v tomto riziku, osem chlapcov máme preč, preto dostali priestor ďalší," zhodnotil tréner MŠK Žilina Adrián Guľa stredajší duel na klubovom webe.

V drese domácich sa gólovo presadili Filip Hlohovský, Yusuf Otubanjo a Lukáš Jánošík, za AS Trenčín skórovali Peter Kleščík, Jakub Paur, Antonio Mance, Giorgi Beridze, James Lawrence a Hamza Čatakovič.

Výsledok stredajšieho prípravného stretnutia účastníkov najvyššej slovenskej futbalovej súťaže Fortuna ligy 2017/2018:

MŠK Žilina - AS Trenčín 3:6 (2:4) - hralo sa v Žiline


Góly: 29. Hlohovský, 38. Otubanjo, 58. L. Jánošík - 9. Kleščík (z pok. kopu), 22. Paur, 32. Antonio Mance, 42. Beridze, 67. Lawrence, 88. Čatakovič, rozhodovali: Očenáš - Ferenc, Tomčík, 100 divákov
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona