AS Trenčín v Beleku aj proti Esbjergu s Dúbravkom

NETKY.SK • 2 Február 2015, 15:01 • 2 min
AS Trenčín v Beleku aj proti Esbjergu s Dúbravkom

BRATISLAVA - Futbalisti úradujúceho slovenského vicemajstra AS Trenčín odcestujú pod vedením trénera Martina Ševelu v stredu podvečer na sústredenie do tureckého Beleku.

slovakia

left justify in out

V rámci týždňového pobytu v "krajine polmesiaca" (4. - 11. 2.) odohrajú hráči 2. tímu jesennej časti najvyššej domácej súťaže tri prípravné stretnutia proti zahraničným prvoligistom. Na úvod si 6. februára futbalisti AS zmerajú sily s rumunským klubom FC SA Botosani, ktorý figuruje na 7. priečke tamojšej ligovej súťaže. Druhým súperom Trenčína bude v nedeľu 8. 2. Mordovia Saransk, aktuálne desiate mužstvo ruskej Premier League. Na záver herného sústredenia v Turecku čaká v utorok 10. februára na hráčov AS konfrontácia s dánskym prvoligistom a 8. tímom tamojšej súťaže Esbjerg fB, v ktorom pôsobí slovenský brankár Martin Dúbravka. Informácie priniesla oficiálna internetová stránka trenčianskeho klubu.

 

Program prípravných stretnutí futbalistov AS Trenčín v rámci herného sústredenia v Turecku (4. - 11. februára): 
Piatok 6. februára: AS Trenčín - FC SA Botosani (Rum.) 
Nedeľa 8. februára: AS Trenčín - Mordovia Saransk (Rus.) 
Utorok 10. februára: AS Trenčín - Esbjerg fB (Dán.) 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies