AS Trenčín s pokutou dovedna 1750 eur

NETKY.SK • 15 Máj 2015, 18:52 • 2 min
AS Trenčín s pokutou dovedna 1750 eur

BRATISLAVA - Disciplinárna komisia Slovenského futbalového zväzu (DK SFZ) potrestala fortunaligový klub AS Trenčín finančnou pokutou dovedna 1750 eur.

slovakia

left justify in out

Dôvodom je hrubé nešportové správanie divákov (použitie pyrotechniky, vulgárne pokriky, náhrada poškodenia vybavenia štadióna) počas a po prvomájovom stretnutí finále domácej pohárovej súťaže Slovnaft Cupu v Poprade proti FK Senica ako aj neúčasť hlavného trénera na pozápasovej tlačovej konferencii po spomenutom finále Slovnaft Cupu.

 

"Disciplinárna komisia SFZ zobrala na vedomie stanovisko klubu k uzneseniu č. 1068 (v ňom žiadala klub AS Trenčín o podrobné písomné stanovisko k hrubému nešportovému správaniu divákov /použitie pyrotechniky, vulgárne pokriky/ a k spôsobu náhrady poškodenia vybavenia štadióna počas a po stretnutí finále Slovnaft Cupu proti FK Senica do 13. mája, pozn.) a rozhodla uložiť disciplinárne opatrenie - finančnú pokutu 1500 eur. ´Disciplinárka´ zároveň zobrala na vedomie stanovisko k uzneseniu č. 1087 (v ňom žiadala klub o podrobné písomné stanovisko k neúčasti hlavného trénera na pozápasovej tlačovej konferencii po stretnutí finále Slovnaft Cupu proti FK Senica do 13. mája) a rozhodla sa uložiť disciplinárne opatrenie - finančnú pokutu 250 eur," uvádza sa v novej úradnej správe, zverejnenej na oficiálnej internetovej stránke Slovenského futbalového zväzu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona