AS Trenčín počas asociačného termínu proti Wisle Krakov

NETKY.SK • 12 November 2013, 15:12 • 2 min
AS Trenčín počas asociačného termínu proti Wisle Krakov

POPRAD - Futbalisti corgoňligového klubu AS Trenčín odohrajú počas blížiaceho sa asociačného termínu prípravný zápas proti hráčom poľského klubu Wisla Krakov. Duel sa uskutoční v piatok 15. novembra o 14.00 h v Národnom tréningovom centre v Poprade.

slovakia

left justify in out

"Čaká nás stretnutie na kvalitnom teréne proti kvalitnému súperovi. To je presne to, čo sme hľadali. Ako už tradične, na ihrisko sa dostanú aj menej vyťažení hráči. Máme pred sebou posledné dve ligové stretnutia, na ktoré chceme byť veľmi dobre pripravení," povedal pre www.astrencin.sk tréner mužstva spod Čákovho hradu Martin Ševela.

Trinásťnásobný poľský majster Wisla je v tabuľke Ekstraklasy 2013/2014 na tretej pozícii. Naposledy získal titul v sezóne 2010/2011. Štyrikrát vyhral Poľský pohár a raz Superpohár. Najväčším úspechom klubu je účasť vo štvrťfinále Európskeho pohára majstrov v ročníku 1978/79. Pred desiatimi rokmi sa Wisla dostala do osemfinále Pohára UEFA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies