AS Rím sa zaujíma o Robina van Persieho

NETKY.SK • 20 Máj 2015, 14:16 • 2 min
AS Rím sa zaujíma o Robina van Persieho

RÍM 20. mája (SITA) - Holandský futbalový útočník v službách anglického klubu Manchester United Robin van Persie by mohol v kariére pokračovať v talianskom tíme AS Rím.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom portál transfermarketweb.com s odvolaním sa na zdroj Sport Italia, podľa ktorého Rimania odštartovali rokovania so zástupcami z Old Traffordu a 31-ročný rodák z Rotterdamu sa už dohodol na podmienkach letného transferu do "večného mesta". Van Persieho kontrakt s manchesterským klubom, za ktorý nastupuje od prestupu z Arsenalu Londýn v roku 2012, vyprší na budúci rok v júni. Hráčov odchod v najbližšom období je tak viac než pravdepodobný. Van Persie sa už údajne skontaktoval s krajanom a iným hráčom rímskeho AS Kevinom Strootmanom a zaujímal sa o život v talianskej metropole. Podľa iného zdroja Tribal Football by mohol byť Van Persie súčasťou výmeny za belgického reprezentanta Radju Nainggolana, ktorý je už dlhšie v hľadáčiku práve "červených diablov".



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona