AS Rím oficiálne predstavil Gyömbéra

NETKY.SK • 26 August 2015, 19:11 • 2 min
AS Rím oficiálne predstavil Gyömbéra

RÍM - Taliansky futbalový klub AS Rím v stredu oficiálne predstavil svoju novú posilu Norberta Gyömbéra.

slovakia

left justify in out

Slovenský reprezentant prišiel do metropoly na hosťovanie z Catanie Calcio. Dvadsaťtriročný (nar. 3. júla 1992) stredný obranca či defenzívny stredopoliar bude na výpožičke vo "večnom meste" do 30. júna budúceho roka.


"O prestupe som sa dozvedel v aute a bol som taký vzrušený, že som musel zastať. Tvrdo som pracoval, aby som sa po zranení opäť dostal na ihrisko, a som veľmi šťastný, že som dnes tu, " neskrýval radosť v rozhovore pre oficiálny klubový web rodák z Revúcej. Niekdajší hráč Banskej Bystrice pre zlomeninu členka absolvoval v jarnej časti sezóny 2014/2015 iba štyridsať minút.


Gyömbér sa nevyhol ani otázke ohľadom ilegálnych aktivít svojho materského klubu, ktorý preradili do tretej najvyššej súťaže na Apeninskom polostrove a penalizovali odňatím dvanástich bodov pre manipuláciu s výsledkami v ostatnej sezóne: "Nevedel som o ničom. Tvrdo som trénoval a sústredil sa len na futbal."


Gyömbéra láka možnosť prípadne si v nedeľu zahrať pred domácim publikom v Serie A proti majstrovskému Juventusu Turín: "Som pripravený nastúpiť hoci aj v takto dôležitom zápase. Proti Juventusu som si to už dvakrát vyskúšal, o jeho hráčoch viem všetko."
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona