AS Monaco príde v novej sezóne o dva body

NETKY.SK • 28 Jún 2013, 09:59 • 2 min
AS Monaco príde v novej sezóne o dva body

PARÍŽ - Nováčik francúzskej futbalovej Ligue 1 AS Monaco príde v novej sezóne o dva body za výtržnosti svojich fanúšikov počas osláv triumfu v II. lige. Informovala agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

Počas posledného domáceho zápasu Monaca s FC Le Mans hádzali fanúšikovia na hraciu plochu svetlice a zábavnú pyrotechniku. Navyše, po skončení stretnutia vtrhli na hraciu plochu. Ako je uvedené v pôvodom zápise o stretnutí počas neprehľadnej situácie jeden z fanúšikov dokonca udrel rozhodcu. 

Od posilneného Monaca, ktoré vlastní ruský miliardár Dmitrij Rybolovlev, sa očakáva, že v novej sezóne bude súperiť o francúzsky titul s tímom Paríž St. Germain. Monacké kniežatá už minuli na nákup nových posíl 120 miliónov eur, pričom na lukratívnu ponuku kývli kolumbijský kanonier Radamel Falcao z Atletica Madrid, jeho krajan James Rodriguez a portugalský stredopoliar Joao Moutinho z FC Porto.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies