Arytmia srdca si vynútila hospitalizáciu uväzneného chorvátskeho expremiéra

NETKY.SK • 26 Október 2014, 17:00 • 2 min
Arytmia srdca si vynútila hospitalizáciu uväzneného chorvátskeho expremiéra

ZÁHREB - Srdcová arytmia si vynútila prevoz chorvátskeho expremiéra Iva Sanadera, odpykávajúceho si trest väzenia za korupciu, do nemocnice, informovala dnes tamojšia verejnoprávna televízia HRT.

slovakia

left justify in out

Stalo sa tak podľa slov riaditeľa nemocnice Rebro v Záhrebe Zlatka Giljeviča v sobotu, keď sa kvôli kardiologickým problémom zhoršil Sanaderov zdravotný stav. Terapeutický zákrok naplánovaný pôvodne na utorok preto vykonali už v sobotu, dodal Giljevič.
      

Zdravotný stav niekdajšieho predsedu chorvátskej vlády je stabilizovaný a po zákroku sa Ivo Sanader cíti dobre, uviedol riaditeľ nemocnice.
      

Ako je známe, chorvátsky najvyšší súd v polovici júna potvrdil expremiérovu vinu, ktorú konštatovala záhrebská justícia v roku 2012, avšak Sanaderov trest znížil z pôvodných desiatich na osem a pol roka odňatia slobody nepodmienečne.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona