Arturo Vidal: Musíme prežiť úvodný nápor Realu

NETKY.SK • 13 Máj 2015, 14:02 • 2 min
Arturo Vidal: Musíme prežiť úvodný nápor Realu

MADRID - Jeden z dôležitých hráčov talianskeho futbalového šampióna Juventusu Arturo Vidal vyhlásil, že kľúčom k úspechu v stredajšom odvetnom zápase semifinále Ligy majstrov na pôde Realu Madrid bude ustáť tlak domácich na začiatku stretnutia.

slovakia

left justify in out

Juventus si do Madridu priviezol náskok 2:1 z prvého zápasu.

 

"Celé naše mužstvo sníva o finále LM. Náš tím prešiel dlhú a namáhavú cestu k tomuto cieľu. V minulých sezónach sme mali priveľa nedostatkov, ale teraz sme silnejší a pripravení bojovať o titul európskeho šampióna," povedal 27-ročný Čiľan v rozhovore pre Sport Mediaset. 

 

"O finálovom zápase snívam od detstva, keď som naháňal loptu na dvore v Čile. Ukázali sme svoju silu v prvom zápase. Málokto dokázal v poslednom období obstáť na štadióne Realu. V prvých minútach preto musíme hrať veľmi opatrne a snažiť sa nepúšťať loptu z našej moci. Ja jasné, že domáci sa budú snažiť uštedriť nám nejaké góly hneď na začiatku. Nesmieme byť nervózni. Čo by som dal za to, keby sa mi v Madride podarilo skórovať," doplnil účastník MS 2010 a 2014. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies