Arsenal zničil nádej Neapola za 15 minút, Hamšík: To sa nemôže stať

NETKY.SK • 2 Október 2013, 10:34 • 2 min
Arsenal zničil nádej Neapola za 15 minút, Hamšík: To sa nemôže stať

NEAPOL - Futbalistom SSC Neapol sa v utorňajšom zápase Ligy majstrov 2013/2014 na ihrisku Arsenalu Londýn stala osudnou úvodná štvrťhodina, počas ktorej inkasovali dva góly. Taliansky vicemajster v ďalšom priebehu nedokázal nájsť recept na prekonanie obrany londýnskeho tímu a z Emirates Stadium si odviezol prehru 0:2.

slovakia

left justify in out

"Do stretnutia sme vstúpili veľmi zle," uviedol na svojej oficiálnej webovej stránke slovenský špílmacher Marek Hamšík, ktorý odohral celý zápas a bol kapitánom hosťujúceho mužstva. "To sa nemôže stať, aby sme v prvej štvrťhodinke dostali dva góly. Domácim sme dali veľa priestoru, čo aj využili. Po inkasovaných góloch sme sa veľmi ťažko dostali do hry. Snažili sme sa, ale skórovať sa nám nepodarilo. Arsenal vyhral zaslúžene," dodal 26-ročný stredopoliar.

Na predzápasovom tréningu sa zranil argentínsky útočník Gonzalo Higuain. "Samozrejme, pre nás to bola strata. Namiesto neho však nastúpil Goran Pandev, ktorý je tiež kvalitný hráč. Veď cez víkend dvakrát skóroval proti FC Janov. Z tejto prehry si musíme zobrať ponaučenie. Po dvoch zápasoch máme na konte tri body, ideme ďalej. V skupine nás čakajú ešte štyri zápasy. Musíme získať minimálne desať bodov, aby sme postúpili zo skupiny," dodal Hamšík.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies