Arsenal získal z ManU Welbecka, podpísal s ním dlhodobú zmluvu

NETKY.SK • 2 September 2014, 09:04 • 2 min
Arsenal získal z ManU Welbecka, podpísal s ním dlhodobú zmluvu

LONDÝN - Vedenie anglického futbalového klubu Arsenal Londýn získalo krátko pred vypršaním prestupového termínu výraznú posilu do útoku.

slovakia

left justify in out

S konkurenčným Manchestrom United sa dohodlo na prestupe Dannyho Welbecka, ktorý podľa agentúry Reuters podpísal s "gunners" dlhodobý kontrakt. Arsenal nezverejnil prestupovú čiastku, no podľa britských médií zaplatil "červeným diablom" za anglického reprezentanta odstupné 16 miliónov libier. "Všetci v Arsenale srdečne vítame Dannyho v mužstve a tešíme sa na jeho pôsobenie v klube," píše sa na oficiálnej webstránke londýnskeho tímu.
      

Dvadsaťtriročný Welbeck, ktorý dokáže hrať na hrote útoku i krídle, by mal v Arsenale pomôcť nahradiť Francúza Oliviera Girouda, ktorý si v úvode Premier League poranil členok a po operácii bude mimo hry až štyri mesiace. Welbeckovi umožnil ManU odíť po tom, čo na Old Trafford prišiel na ročné hosťovanie kolumbijský kanonier Radamel Falcao z Monaca.
      

Dvadsaťtriročný Welbeck je odchovancom United, v sezóne 2012/2013 s ním slávil ligový titul. Premier League si zahral aj v drese Sunderlandu, v ktorom hosťoval v ročníku 2010/2011. Celkovo má v súťaži bilanciu 117 zápasov a 26 gólov. Na konte má aj 26 reprezentačných štartov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies