Arsenal zaplatil za 17-ročného Chamberlaina 12 miliónov libier

NETKY.SK • 9 August 2011, 10:42 • 2 min
Arsenal zaplatil za 17-ročného Chamberlaina 12 miliónov libier

Arsenal zaplatil za 17-ročného Chamberlaina 12 miliónov libier

slovakia

left justify in out

img

Anglický futbalový klub Arsenal Londýn v pondelok skompletizoval prestup talentovaného stredopoliara Alexa Chamberlaina z druholigového Southamptonu.
      "Kanonieri" zaplatili za anglického reprezentanta do 21 rokov 12 miliónov libier, ale prestupová čiastka sa môže vyšplhať až na 15 miliónov. "Je to výborný mladý hráč, ktorý do nášho tímu prinesie kreativitu a ofenzívne kvality. Je to všestranný futbalista, ktorý môže hrať na viacerých pozíciách, v strede zálohy i ako krídelník," povedal tréner Arsene Wenger. "Je to fantastický klub a teším sa na príležitosť zahrať si futbal na tej najvyššej úrovni. Arsenal má skvelého trénera, výborných hráčov a hrá atraktívny futbal. Toto boli faktory, pre ktoré som si vybral práve tento klub," povedal Chamberlain.
      Iba sedemnásťročný mladík má zatiaľ skúsenosti len s treťou najvyššou súťažou. Vlani odohral 34 duelov, v ktorých strelil deväť gólov a aj jeho pričinením postúpil Southampton do druhej ligy.
Zdroj: TASR/AP



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona