Arsenal: Wenger zvýšil svoj záujem o útočníka Atlética Madrid

NETKY.SK • 2 Január 2013, 13:19 • 2 min
Arsenal: Wenger zvýšil svoj záujem o útočníka Atlética Madrid

Arsenal Wenger zvýšil svoj záujem o útočníka Atlética Madrid - Futbal LONDÝN - Arsenal zvýšil svoj ​​záujem o útočníka Atlética Madrid, Adriána Lópeza. Záujem Arsena Wengera o španielskeho reprezentanta je známy už zopár mesiacov a Gunners hráča pozorne s

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN - Arsenal zvýšil svoj ​​záujem o útočníka Atlética Madrid, Adriána Lópeza. Záujem Arsena Wengera o španielskeho reprezentanta je známy už zopár mesiacov a Gunners hráča pozorne sledovali počas celej prebiehajúcej sezóny.
Arsenal začal so zástupcami  Atlética formálne rokovania ohľadne prestupu Lópeza v januárovom prestupovom období. Podľa správ v Španielsku, klub z La Ligy za Lópeza žiada sumu okolo 15 miliónov libier.

Wengerovým januárovým cieľom č.1 je získanie nového útočníka. Zdá sa, že Wengerov záujem o Huntelaara vyhasol po tom, ako Holanďan podpísal so Schalke novú zmluvu.
Wenger má aj naďalej záujem o útočníka Barcelony Davida Villu, keďže pre Arsenal hrá fakt, že im španielsky klub stále dlhuje peniaze za prestupy Alexa Songa a Fabregasa, čo by mohlo pomôcť financovať tento prestup.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies