Arsenal: Wenger pripúšťa, že Cavani je pre neho pridrahý

NETKY.SK • 18 Január 2013, 19:42 • 2 min
Arsenal: Wenger pripúšťa, že Cavani je pre neho pridrahý

Arsenal Wenger pripúšťa, že Cavani je pre neho pridrahý - Futbal LONDÝN - Arsene Wenger priznal svoj záujem o Edinsona Cavaniho, ale zároveň pripustil, že by bol nútený zničiť celú finančnú štruktúru klubu, keby ho chcel priviesť na Emirates Stadium. Celk

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN - Arsene Wenger priznal svoj záujem o Edinsona Cavaniho, ale zároveň pripustil, že by bol nútený zničiť celú finančnú štruktúru klubu, keby ho chcel priviesť na Emirates Stadium. Celkové náklady spojené s útočníkom Neapolu by sa mohli vyšplhať až na neuveriteľných 91 miliónov libier.
Wenger povedal: "Je to hráč, ktorý sa mi páči. Ale isté je, že by stál priveľa peňazí. Nechcem však rozprávať o Cavanim, pretože sme mu nepredložili žiadnu ponuku."
Wenger je jeho fanúšikom, ale vie, že by musel napnúť finančné možnosti klubu, aby Cavaniho priviedol.

25-ročný Uruguajčan má v zmluve prepúšťaciu klauzulu vo výške 60 miliónov eur a požadoval by minimálne 5-ročnú zmluvu, ktorá by mu zabezpečila minimálne 150.000 libier týždenne.

Lukas Podolski je momentálne najlepšie plateným hráčom Arsenalu, ktorý zarába 90.000 libier týždenne, hoci najdrahším hráčom je stále Aršavin, ktorý zo Zenitu Petrohrad prestúpil za 15 miliónov libier.

Minulé leto sa o Cavaniho zaujímala aj Chelsea, avšak kvôli gigantickým nákladom od prestupu nakoniec upustila. Nechajme sa teda prekvapiť, či Arsenal bude ochotný prepísať všetky svoje historické finančné záznamy a ostrostrelca nakoniec kúpi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies