Arsenal vystrašil fanúšikov, Sanchezovu sedmičku dal Welbeckovi

NETKY.SK • 23 Jún 2017, 10:50 • 2 min
Arsenal vystrašil fanúšikov, Sanchezovu sedmičku dal Welbeckovi

LONDÝN - Účastník anglickej futbalovej Premier League Arsenal Londýn predstavil sadu nových dresov na nadchádzajúcu sezónu. Znepokojil však vlastných fanúšikov, pretože dres s číslom 7, ktorý patrí Alexisovi Sanchezovi, ponúkala oficiálna webová stránka s menom Dannyho Welbecka.

slovakia

left justify in out

Fanúšikovia zostali v šoku, keď videli, že nad číslom 7 nesvieti meno čilského futbalistu, ktorý patrí medzi miláčikov publika. Dvadsaťosemročnému Sanchezovi vyprší kontrakt v lete budúceho roka, no v uplynulom období sa veľa špekuluje o jeho budúcnosti.

 

Manažér Arsene Wenger má pre jednu zo svojich hviezd pripravený nový kontrakt s platom 300.000 libier týždenne, Sanchez však zatiaľ s podpisom váha. O jeho služby údajne prejavil záujem Bayern Mníchov.

 

Niekoľko hodín po spustení predaja a odozve fanúšikov napravili na oficiálnom klubovom webe "gunners" svoju chybu. Wellbeckov dres už bol neskôr v ponuke s jeho pôvodným číslom 23.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies