Arsenal v pohotovosti, keď brankár Lloris priznal, že jeho budúcnosť v Tottenhame visí na vlásku

NETKY.SK • 16 November 2012, 16:10 • 2 min
Arsenal v pohotovosti, keď brankár Lloris priznal, že jeho budúcnosť v Tottenhame visí na vlásku

Arsenal v pohotovosti, keď brankár Lloris priznal, že jeho budúcnosť v Tottenhame visí na vlásku - Futbal LONDÝN – Nedávna posila Tottenhamu, brankár Hugo Lloris, trvá na tom, že by mohol byť nútený opustiť klub zo severného Londýna v snahe pravidelne nas

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN – Nedávna posila Tottenhamu, brankár Hugo Lloris, trvá na tom, že by mohol byť nútený opustiť klub zo severného Londýna v snahe pravidelne nastupovať v základnej zostave.
Letná akvizícia z Lyonu (za 12 mil libier) nastúpila za Tottenham zatiaľ len  v jedinom ligovom zápase a pred sobotňajším derby zápasom proti Arsenalu 25-ročný Lloris vyhlásil, že túto situáciu je "ťažké prijať."

Počas tohto týždňa sa vynorili správy, že Arsene Wenger sa v lete tiež vážne zaujímal o služby francúzskeho reprezentačného brankára, avšak odradila ho suma, ktorú požadoval Lyon.
Avšak Llorisove vyhlásenie by mohlo opäť oživiť záujem trénera Arsenalu a ten by sa ho v januári mohol pokúsiť získať. Lloris sa po reprezentačných povinnostiach vrátil opäť do Londýna a pripustil, že jeho budúcnosť v Tottenhame visí na vlásku. Na otázku, či v januári opustí tím André Villas-Boasa, odpovedal:

"V klube sa cítim dobre, ale všetko je možné. Tréner Tottenhamu sa rozhodol. Trénujem a vydávam zo seba maximum, ale je to ťažké prijať. Takéto otázky ohľadne mojej pozície musia byť položené trénerovi. Keď ste hráč tak chcete byť na ihrisku. "



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies