Arsenal v 3. kole s Liverpoolom bez gólov, Škrtel videl žltú kartu

NETKY.SK • 25 August 2015, 06:57 • 2 min
Arsenal v 3. kole s Liverpoolom bez gólov, Škrtel videl žltú kartu

LONDÝN - Futbalisti Arsenalu Londýn remizovali v pondelňajšom dueli 3. kola anglickej Premier League s FC Liverpool 0:0. Za hostí odohral celé stretnutie aj slovenský reprezentant Martin Škrtel, no do štatistík si zapísal len žltú kartu zo 61. minúty. Bezgólový výsledok sa medzi oboma tímami zrodil v najvyššej domácej súťaži vôbec prvýkrát od sezóny 1998/1999.

slovakia

left justify in out

V prvom polčase dominovali s loptou hráči Arsenalu, na gólové šance však vyhral Liverpool. Dvakrát ohrozil domácu bránu Coutinho, skórovať mohli aj Firmino či Benteke, no kritizovaný Petr Čech pri všetkých možnostiach podržal Arsenal, hoci raz mu pomohla aj konštrukcia. Po zmene strán sa karta obrátila. "Kanonieri" zvýšili streleckú aktivitu, no Alexis Sanchez, Giroud ani Ramsey v stopercentných tutovkách nedali. Šesť minút pred koncom si vydýchol Škrtel, keď si takmer zrazil loptu do vlastnej siete.

 

Premier League - 3. kolo:

Arsenal Londýn - FC Liverpool 0:0

/M. ŠKRTEL za hostí celý zápas a v 61. min ŽK/

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona