Arsenal tri týždne bez zraneného Sagnu

NETKY.SK • 4 Október 2013, 12:30 • 2 min
Arsenal tri týždne bez zraneného Sagnu

LONDÝN - Francúzsky futbalový obranca Bacary Sagna bude tri týždne chýbať svojmu zamestnávateľovi, londýnskemu FC Arsenal.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročný rodák z mesta Sens si zranil zadný stehenný sval v utorkovom domácom zápase Ligy majstrov proti talianskemu SSC Neapol. "Sagna nebude k dispozícii, zranil si stehenný sval a bude mimo hry tri týždne," uviedol na piatkovej tlačovej konferencii tréner "kanonierov" Arséne Wenger.

Sagna vynechá sobotňajšie stretnutie anglickej najvyššej súťaže Premier League na pôde West Bromwich Albion, nezasiahne ani do duelu s Norwichom, ktorý je na programe 19. októbra. Bývalý bek francúzskeho Auxerre nepomôže svojim spoluhráčom v dueli F-skupiny Ligy majstrov s Borussiou Dortmund (22. októbra), francúzskemu národnému tímu bude 37-násobný seniorský reprezentant krajiny "galského kohúta" chýbať v medzištátnom prípravnom stretnutí s Austráliou (11. 10.) a v záverečnom stretnutí kvalifikácie o postup na majstrovstvá sveta 2014 do Brazílie s Fínskom (15. októbra). FC Arsenal vedie tabuľku Premier League so ziskom 15 bodov zo šiestich stretnutí. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies