Arsenal štyri mesiace bez zraneného Girouda

NETKY.SK • 28 August 2014, 09:49 • 2 min
Arsenal štyri mesiace bez zraneného Girouda

LONDÝN - Anglický futbalový klub Arsenal Londýn sa najbližšie štyri mesiace bude musieť zaobísť bez útočníka Oliviera Girouda. Francúzsky kanonier, ktorý bol s 22 gólmi najlepším strelcom tímu v uplynulej sezóne, si poranil členok v minulotýždňovom súboji s Evertonom.

slovakia

left justify in out

V stredu Giroud absolvoval operačný zákrok, s tréningom by po rekonvalescencii mohol začať v decembri. "Operácia prebehla úspešne, najmenej štyri mesiace nám bude chýbať v zostave," potvrdil pre televíziu Sky Sports tréner Arsenalu Arsene Wenger a dodal, že klub napriek zraneniu elitného zakončovateľa neplánuje zháňať za neho náhradu.

 

Na sever Londýna prišiel počas leta čilský ofenzívny univerzál Alexis Sanchez. Hoci väčšinu kariéry odohral ako krídelník, Wenger ho považuje za útočníka. "Nemôžete kupovať nového hráča zakaždým, ak sa niekto zraní. Kúpil som Sancheza na pozíciu útočníka. Na rovnakom poste môže hrať aj Walcott. Okrem toho máme Podolského, Sanoga či Campbella. Nemám najmenšie pochybnosti o kvalite našich útočníkov," dodal Wenger.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies