Arsenal sleduje mladý talent z Crystal Palace, ako potenciálnu náhradu za Walcotta

NETKY.SK • 9 Október 2012, 21:50 • 2 min
Arsenal sleduje mladý talent z Crystal Palace, ako potenciálnu náhradu za Walcotta

Arsenal sleduje mladý talent z Crystal Palace, ako potenciálnu náhradu za Walcotta - Futbal LONDÝN - Arsenal sa pripravuje predložiť ponuku klubu Crystal Palace na mladého talentovaného Wilfreda Zahu, ako potenciálnu náhradu za Theo Walcotta. Bývalý asist

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN - Arsenal sa pripravuje predložiť ponuku klubu Crystal Palace na mladého talentovaného Wilfreda Zahu, ako potenciálnu náhradu za Theo Walcotta.

Bývalý asistent trénera Arsenalu, Pat Rice (ktorý stále pracuje pre klub aj napriek odchodu do dôchodku v lete tohto roku), v sobotu sledoval 19-ročného útočníka v zápase proti Burnley, v ktorom dva krát rozvlnil sieť. Arsenal vyslal skautov, aby sledovali Zahu a londýnsky klub je vážnym kandidátom na zisk mladého talentu.
Zaha, ktorého cena sa hýbe okolo 12 miliónov libier, by mohol byť ďalším hráčom, ktorý do Arsenalu prestúpi z nižšej ligy v prípade, že sa klubu nepodarí dohodnúť s Walcottom na novej zmluve.

Zástupcovia anglického reprezentačného útočníka budú s Arsenalom rokovať o novej zmluve počas reprezentačnej prestávky. Walcott, ktorému zmluvy vyprší na konci aktuálnej sezóny, odmietol predĺženie zmluvy, ktorá by mu zabezpečila 75.000 libier týždenne.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies