Arsenal: Skautská misia v Nemecku v snahe nájsť mladé talenty

NETKY.SK • 30 Október 2012, 12:47 • 2 min
Arsenal: Skautská misia v Nemecku v snahe nájsť mladé talenty

Arsenal Skautská misia v Nemecku v snahe nájsť mladé talenty - Futbal LONDÝN - Arsenal podniká kroky k rozšíreniu ich skautskej siete v Nemecku v snahe objaviť ďalšieho Lukasa Podolskeho. Gunners už Nemecko identifikovali ako krajinu, ktorá je živnou pôdo

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN - Arsenal podniká kroky k rozšíreniu ich skautskej siete v Nemecku v snahe objaviť ďalšieho Lukasa Podolskeho.
Gunners už Nemecko identifikovali ako krajinu, ktorá je živnou pôdou talentovaných mladých hráčov, keďže hráči ako Mertesacker a Podolski sú dôležitou súčasťou tímu.

17-ročný Serge Gnabry a 19-ročný Thomas Eisfeld už opustili svoje rodné Nemecko, aby sa pripojili k anglickému tímu zo severu Londýna. Tréner Arsene Wenger tiež pozorne sledoval ďalších hráčov narodených v Nemecku – Mario Götze, Mesut Özil a Nuri Sahin.

Klub chce zamerať svoju pozornosť najmä na futbal na regionálnej úrovni v snahe identifikovať a zabezpečiť si najtalentovanejších mladých hráčov. Hlavný skaut Arsenalu, Steve Rowley, strávil v Nemecku značné množstvo času, aby tieto plány realizoval.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies