Arsenal: Santos sa v januári môže vrátiť do Turecka

NETKY.SK • 22 Október 2012, 20:12 • 2 min
Arsenal: Santos sa v januári môže vrátiť do Turecka

Arsenal Santos sa v januári môže vrátiť do Turecka - Futbal LONDÝN – Brazílsky obranca Arsenalu, André Santos, by sa mohol vrátiť do Turecka, keď v Anglicku strávil len 18 mesiacov. 29-ročný hráč prestúpil do Arsenalu vlani v lete z Fenerbahce Istanbul za

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN – Brazílsky obranca Arsenalu, André Santos, by sa mohol vrátiť do Turecka, keď v Anglicku strávil len 18 mesiacov.
29-ročný hráč prestúpil do Arsenalu vlani v lete z Fenerbahce Istanbul za 6.2 milióna libier, ale väčšinou bol iba náhradníkom Kierana Gibbsa.

Ďalší istanbulský tím, Galatasaray, však prejavil o brazílskeho reprezentanta záujem a ten by sa tam mohol vrátiť už v januári.
Výkonný riaditeľ tureckého klubu, Lutfi Aribogan, povedal: "Prestup je možný. André Santos je jedným z hráčov, ktorých máme na našom zozname."

Santos počas svojho pôsobenia v Arsenale nastúpil iba v 17 zápasoch. Pre porovnanie, Brazíliu reprezentoval už 22 krát.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies