Arsenal sa zaujíma o služby Javiera "Chicharita" Hernándeza

NETKY.SK • 28 December 2015, 15:58 • 2 min
Arsenal sa zaujíma o služby Javiera "Chicharita" Hernándeza

LONDÝN – Anglický futbalový klub Arsenal sa zaujíma o služby mexického útočníka Javier Hernándeza, ktorý momentálne oblieka dres nemeckého Leverkusenu. Informáciu priniesol anglický denník The Star ako exkluzívnu.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný Mexičan zažíva svoju najlepšiu sezónu v kariére, keď od príchodu do Leverkusenu strieľa jeden gól za druhým.

 

Predtým obliekal dres Manchestru United, odkiaľ ho tréner Louis Van Gaal uvoľnil ako nepotrebného hráča. Holandský tréner si však môže spytovať svedomie, keďže Chicharito má famóznu formu a strieľa góly v rovnakom období, v ktorom Manchester United zažíva tie najhoršie porážky v doterajšej sezóne.

 


Chicharito strelil už 11 gólov v 14 ligových zápasoch a pridal ďalších osem presných zásahov v nemeckom pohári a Lige majstrov. Arsenal asi nebude jediným tímom, ktorý si všimol jeho skvelú formu a dá sa očakávať, že počas zimného prestupového obdobia bude o tohto hráča veľký záujem.

Vzhľadom na to, že denník The Star označil svoj článok ako exkluzívny, tak prináša veľmi málo podrobností či konkrétnych informácií. Nie je dokonca jasné ani to, či Arsenal plánuje jeho prestup už počas zimného obdobia alebo až v lete, avšak môžeme predpokladať tú prvú variantu.
 

Bolo by zaujímavé vidieť Chicharitov návrat do Premier League v jeho aktuálnej forme a nie v drese United.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona